İnsanın özünü inkişaf etdirməsi üçün
Uzun müddətdir ki, eyni iş rejimində çalışıram və hiss edirəm ki, artıq "təzə nəfəs"ə ehtiyacım var. İnsanın özünü inkişaf etdirməsi üçün mütləq şəkildə yeni biliklər əldə etməsi, bəlkə də tamamilə fərqli bir peşə öyrənməsi vacibdir. Mənə elə gəlir ki, müasir dünyada ən dəyərli şey - bu, çeviklik və yeni şərtlərə uyğunlaşmaqdır. Bəs bu gün öz həyatında köklü dəyişiklik etmək istəyənlərə hansı tövsiyələri verə bilərsiniz?

Həftə sonları evdə rahat şəraitdə vaxt keçirməyi sevirəm. Son vaxtlar müxtəlif rəqəmsal platformaları araşdırmaq mənim əsas hobbimə çevrilib. Bu gün səhər mənə dostum
haqqında maraqlı fikirlər söylədi, mən də özüm baxmaq qərarına gəldim. Həmişə olduğu kimi, əvvəlcə saytın istifadəçi razılaşmasını və məxfilik şərtlərini oxudum. Düşünürəm ki, bu gün kibertəhlükəsizlik hər birimiz üçün vacib məsələdir. Məlumatlarımızın necə qorunduğunu bilmədən heç bir platformada hesab yaratmaq düzgün deyil. Mənə elə gəlir ki, müasir istifadəçi məhz bu cəhətlərə diqqət yetirməlidir. Axı biz rəqəmsal dünyada öz şəxsiyyətimizi qorumalıyıq. Bəs sizcə, bu gün Azərbaycanda istifadəçilər öz məlumatlarının təhlükəsizliyinə kifayət qədər diqqət yetirirlərmi? Düşünürəm ki, bu barədə daha çox maariflənməyə ehtiyac var